A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Стрийської міської ради Стрийського району Львівської області

Новини

Чому медіаграмотність та критичне мислення важливі?

Чому медіаграмотність та критичне мислення важливі? Скільки в середньому кожен з нас витрачає на соціальні мережі та телебачення? Чим різняться факти і судження? Як правильно розставити акценти з формування медіаграмотності? 20 жовтня 2023 року учасники курсів підвищення кваліфікації «Інфомедійна грамотність для освітян» спільно з Світланою Готиш, консультанткою ЦПРПП, сертифікованим тренером, шукали відповіді на ці та інші запитання. Дане навчання проводиться в нашій громаді у рамках Комплексної програми посилення державотворчої та консолідаційної ролі української мови у Львівській області на 2023-2026 роки: проєкт «Інфомедійна грамотність у закладах освіти Львівщини».

19:37 20.10.2023

Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей

Дякуючи Центр Інноваційної Освіти «Про.Світ» для  Стрийської, Моршинської та Грабовецько-Дулібівської громад на базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників Стрийської ТГ проходить навчання для освітян “Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей", що є надзвичайно актуальним сьогодні.

14:34 15.10.2023

Психолого-педагогічна підтримка дітей, батьків та педагогів в умовах надзвичайної ситуації

Протягом вересня місяця в центрі ПРПП Стрийської міської ради директором Кизимою І.І. та консультантом Костів Г.С. проведено навчання з трьома групами педагогів ЗДО Стрийської ТГ на тему: «Психолого-педагогічна підтримка дітей, батьків та педагогів в умовах надзвичайної ситуації». Учасники удосконалили свої знання з теорії та практики психолого-педагогічної підтримки дітей, батьків та педагогів в умовах надзвичайної ситуації.

16:35 02.10.2023

Тренінг для класних керівників  “Взаємодія у професійному середовищі на засадах партнерства і підтримки”

Цікаво  пройшов 27 вересня тренінг для класних керівників  “Взаємодія у професійному середовищі на засадах партнерства і підтримки”, який провела консультантка Центру Світлана Готиш. Співпраця з іншими є одним із способів подолати тягар війни, розділити самотність, ізоляцію. Навчаючись разом, ми знаходимо заохочення, зв’язки та підтримку в такий нелегкий час! Дякуємо всім за активну участь!

17:03 28.09.2023

Стартує Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2024»

25 вересня 2023 року відкривається доступ до реєстраційної платформи всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024».Цього року конкурс проводитимуть у таких номінаціях: «Географія», «Образотворче мистецтво», «Українська мова та література», «Фізика».Педагогічний стаж конкурсанта / конкурсантки має бути не менше 3-х років на дату реєстрації на конкурс. Основним місцем роботи має бути заклад загальної середньої або професійної (професійно-технічної) освіти. Завершується реєстрація 16 жовтня 2023 року.

17:45 25.09.2023

Всеукраїнська школа майстерності «Педагогічний стартап» (жовтень 2023 року)

Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» у партнерстві з видавництвом «Ранок» протягом жовтня 2023 року буде проведено всеукраїнську школу майстерності «Педагогічний стартап», мета якої – популяризація досвіду учасників всеукраїнського конкурсу «Учитель року» у 2022 та 2023 роках. Заходи школи відбуватимуться в дистанційному форматі щовівторка та щочетверга, початок – о 15:00. Джерело: https://imzo.gov.ua/events/vseukrains-ka-shkola-maysternosti-pedahohichnyy-startap-2/

17:17 25.09.2023

Психолого-педагогічна підтримка дітей, батьків та педагогів в умовах надзвичайної ситуації

         У КУ «Центр ПРПП» Стрийської міської ради для педагогів ЗДО Стрийської ТГ проводиться навчання за Типовою програмою підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів дошкільної освіти «Психолого-педагогічна підтримка дітей, батьків та педагогів в умовах надзвичайної ситуації».  Розробник: Всеукраїнський фонд «Крок за кроком». Мета: полягає у розвитку загальних та професійних компетентностей педагогічних працівників закладів дошкільної освіти, необхідних для створення, підтримки та розвитку здорового, безпечного, розвивального, інклюзивного освітнього середовища та надання психолого-педагогічної підтримки учасникам освітнього процесу в умовах надзвичайних ситуацій, зокрема пов'язаних з розгортанням воєнних дій на території України.

15:38 18.09.2023

Робота з електронним журналом на порталі Нові знання

12 вересня 2023 року в Стрийському ліцеї №7 відбувся майстер-клас для адміністраторів електронного журналу ЗЗСО Стрийської ТГ на тему: "Робота з електронним журналом на порталі Нові знання".  Учасники  створювали сторінки електронного журналу та заповнювали уроки по предметах на порталі "Нові знання". Навчилися виставляти оцінки учням та додавати онлайн-ресурс і домашні завдання до уроку. Ознайомились як надавати допомогу учням та батькам для перегляду розкладу та щоденника. За результатами навчання всі  отримають сертифікати обсягом 4 години (0,1 кредиту ЄКТС). 

22:23 09.09.2023

Організаційні засідання професійних спільнот закладів дошкільної освіти

     Протягом серпня – вересня центром ПРПП Стрийської міської ради спільно з управлінням освіти та ІРЦ організовано та проведено засідання професійних спільнот закладів дошкільної освіти.      Розглянуто та надано методичні рекомендації педагогам щодо організації освітнього процесу у 2023/2024 н.р. Ознайомлено з пріоритетними напрямами діяльності ЗДО в 2023/2024 навчальному році. Звернено увагу на педагогічну взаємодію з дітьми, зокрема з дітьми з особливими освітніми потребами. Підкреслено участь закладів дошкільної освіти Стрийської ТГ у проєктній діяльності. Особливу увагу звернено на організацію та підтримку безпечного освітнього простору та врахування вимог Базового компонента дошкільної освіти. Також педагоги ділилися досвідом роботи щодо організації освітнього процесу з дошкільнятами в укритті.

16:07 08.09.2023

Вхід для адміністратора