A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Стрийської міської ради Стрийського району Львівської області

Новини

Стартує новий навчальний рік

25 серпня на базі Стрийського ліцею №7 відбулися засідання професійних спільнот вчителів початкових класів закладів освіти Стрийської громади з метою забезпечення професійного розвитку педагогічних працівників, популяризації кращого досвіду, визначення перспективних напрямків діяльності професійних спільнот в умовах впровадження нових Державних стандартів освіти у 2022-2023 навчальному році та підведення підсумків діяльності у 2021-2022 н.р.

12:04 25.08.2022

Інтегроване навчання в початкових класах

  Ідеї інтегрованого навчання сьогодні надзвичайно актуальні, оскільки сприяють успішній реалізації нових освітніх завдань: дають можливість учителеві разом з учнями опанувати значний за обсягом навчальний матеріал, досягнути формування міцних, усвідомлених міжпредметних зв’язків, уникнути дублювання у висвітленні низки питань. Цікавими  ідеями  досвіду роботи з даного питання поділилася вчителька початкових класів Угерської СЗОШ І-ІІІ ст Галина Шабан.Зустріч надихнула до подальшої співпраці.

17:05 23.02.2022

Критичне мислення і медіаграмотність

    22 лютого 2022 р.  відбувся тренінг  «Критичне мислення і медіаграмотність».Старух Наталія Василівна,вчителька початкових класів ЗЗСО №9,  обгрунтувала, що медіаграмотний користувач – запорука медіаграмотного суспільства. Під час заходу учасники обговорили поняття медіаграмотності, медіакультури та медіаосвіти, розглянули основні шляхи ефективного споживання, фільтрування та перевірки інформації в медіа та соціальних мережах, поділилися досвідом роботи з даного питання в початкових класах.

16:42 23.02.2022

Проведено майстер-клас "Інтерактивні технології навчання в початковій школі"

    21  лютого 2022 року відбувся майстер-клас «Впровадження інтерактивних технологій навчання в початковій школі». Учителі початкових класів громади ознайомилися з досвідом роботи з даної проблеми педагогів  Загірненської СЗШ І-ІІ ст Кащій Оксани Володимирівни та Стеблини Ірини Володимирівни. Було презентовано інтеративні методи та прийоми роботи, що підвищують інтерес дітей до навчання в Новій українській школі. Щиро сподіваємося, що зустріч стане імпульсом до творчості та професійного зросту.

16:15 21.02.2022

Діяльнісний підхід на уроках в початкових класах

09 лютого 2022 року для вчителів 4 класів нашої громади вчителька  Голобутівської СЗОШ І-ІІ ст Янко Оксана Миронівна провела майстер-клас «Впровадження діяльнісного підходу на уроках в початкових класах». Учасники обговорили переваги застосування у щоденних практиках  тематичного та діяльнісного підходів, отримали багато важливої та корисної інформації. Атмосфера спілкування запалила бажання впроваджувати авторські ідеї у власну професійну діяльність.

16:09 21.02.2022

Робоча зустріч

            09 лютого 2022 року консультант ЦПРПП Світлана Готиш та вчитель початкових класів Стрийської З0Ш І-ІІІ ст №7  Ірина Гузан були запрошені до участі у роботі фокус-групи у рамках реалізації  Програми розвитку КЗ ЛОР ЛОІППО на 2021-2025 роки щодо вироблення стратегії створення вчительських спільнот початкових  класів з підтримки впровадження НУШ у закладах загальної середньої освіти Львівщини у  контексті поширення досвіду роботи тренерів-педагогів та супервізорів як носіїв освітніх змін.

12:41 11.02.2022

Взаємодіємо разом. Ділимося досвідом.

      03 лютого 2022 року консультант ЦПРПП Готиш Світлана Іванівна на запити вихователів ГПД провела онлайн-зустріч «Взаємодіємо разом. Ділимося досвідом.» з метою консультування педагогів з питань впровадження діяльнісного підходу в практику роботи ГПД. Цікавими ідеями з учасниками поділилися вихователі Нагірна Галина Степанівна (НВК «ЗНЗ І ст №12-ДНЗ») та Подільник Світлана Миколаївна (НВК «Школа І ст-гімназія ім..Митрополита Андрея Шептицького м.Стрия».

16:31 07.02.2022

Практичні прийоми формувального оцінювання в початкових класах

       Технологія формувального оцінювання в початковій школі проста й складна водночас. Проста, бо є вже напрацьовані техніки та інструменти. Складна, бо потрібно переосмислити власну вчительську роль: оцінювати не лише готовий навчальний досвід дитини, а й збирати інформацію про те, як учні просуваються в своєму навчанні, з якими проблемами стикаються, наскільки вміють їх долати. 31.01.2022 року під час проведення онлайн-консультації «Практичні прийоми формувального оцінювання в початкових класах» власними дієвими техніками поділилася вчителька початкових класів Завадівської СЗОШ І-ІІ ст  Яворська Оксана Зеновіївна.

12:25 01.02.2022

Онлайн-консультація «Компетентнісний підхід в роботі вихователя ГПД в НУШ»

             За запитами вихователів ГПД 27.01.2022 року консультант ЦПРПП Готиш Світлана Іванівна провела онлайн-консультацію з даного питання. Учасників семінару зацікавили питання: за допомогою яких інструментів формувати у дітей  здатність не лише отримувати певну суму знань, а й самостійно мислити, вміти формувати реальні цілі, визначати дотичні завдання і критично оцінювати отримані результати.  

12:04 01.02.2022

Вхід для адміністратора