A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Стрийської міської ради Стрийського району Львівської області

Новини

Робоча зустріч

            09 лютого 2022 року консультант ЦПРПП Світлана Готиш та вчитель початкових класів Стрийської З0Ш І-ІІІ ст №7  Ірина Гузан були запрошені до участі у роботі фокус-групи у рамках реалізації  Програми розвитку КЗ ЛОР ЛОІППО на 2021-2025 роки щодо вироблення стратегії створення вчительських спільнот початкових  класів з підтримки впровадження НУШ у закладах загальної середньої освіти Львівщини у  контексті поширення досвіду роботи тренерів-педагогів та супервізорів як носіїв освітніх змін.

12:41 11.02.2022

Взаємодіємо разом. Ділимося досвідом.

      03 лютого 2022 року консультант ЦПРПП Готиш Світлана Іванівна на запити вихователів ГПД провела онлайн-зустріч «Взаємодіємо разом. Ділимося досвідом.» з метою консультування педагогів з питань впровадження діяльнісного підходу в практику роботи ГПД. Цікавими ідеями з учасниками поділилися вихователі Нагірна Галина Степанівна (НВК «ЗНЗ І ст №12-ДНЗ») та Подільник Світлана Миколаївна (НВК «Школа І ст-гімназія ім..Митрополита Андрея Шептицького м.Стрия».

16:31 07.02.2022

Практичні прийоми формувального оцінювання в початкових класах

       Технологія формувального оцінювання в початковій школі проста й складна водночас. Проста, бо є вже напрацьовані техніки та інструменти. Складна, бо потрібно переосмислити власну вчительську роль: оцінювати не лише готовий навчальний досвід дитини, а й збирати інформацію про те, як учні просуваються в своєму навчанні, з якими проблемами стикаються, наскільки вміють їх долати. 31.01.2022 року під час проведення онлайн-консультації «Практичні прийоми формувального оцінювання в початкових класах» власними дієвими техніками поділилася вчителька початкових класів Завадівської СЗОШ І-ІІ ст  Яворська Оксана Зеновіївна.

12:25 01.02.2022

Онлайн-консультація «Компетентнісний підхід в роботі вихователя ГПД в НУШ»

             За запитами вихователів ГПД 27.01.2022 року консультант ЦПРПП Готиш Світлана Іванівна провела онлайн-консультацію з даного питання. Учасників семінару зацікавили питання: за допомогою яких інструментів формувати у дітей  здатність не лише отримувати певну суму знань, а й самостійно мислити, вміти формувати реальні цілі, визначати дотичні завдання і критично оцінювати отримані результати.  

12:04 01.02.2022

Майстер-клас для вчителів 1-х класів

 25 січня 2022 р. у рамках проведення «Освітньої панорами творчих ідей» відбувся майстер-клас із використанням дистанційних технологій для фахової спільноти учителів  1-х класів з питання «Ігрова навчальна діяльність першокласників». Вчитель початкових класів НВК «Малодідушицький ЗНЗ І-ІІ ст. - ДНЗ»  Сах Богдана Богданівна продемонструвала свій досвід використання ігрових технологій, застосування яких підвищує пізнавальний інтерес школярів. Співпраця учителя і учнів, партнерство на уроці, спільний процес пізнання й відкриття незвіданого, нового, постійне створення ситуації успіху – це шлях до успіху Нової української школи!

08:56 26.01.2022

Майстер-клас вчителів початкових класів у Стрийській СШ №3 І-ІІІ ст. ім. І. Франка

14 січня 2022 року вчителі  початкових класів нашої громади взяли участь у найсмачнішому новорічному майстер-класі «Розпис імбирних пряників». На базі рідної Стрийської ЗШ №3 І-ІІІ ст. ім. І. Франка вчителька початкових класів Матвіїв Марія Дмитрівна розповіла учасникам історію виникнення медових пряників, поділилася секретами тонкощів їх випікання, ознайомила із сучасними видами та технікою розпису. Педагог відзначила, що розпис пряників розробляє дрібну моторику, уяву і фантазію дітей, а також дає можливість першокласникам відчути себе справжніми художниками і втілювати в життя свої ідеї.  Гарний розписний імбирний пряник – це не лише смаколик до чаю, але й чудовий подарунок до Різдвяних свят для друзів та близьких.

08:26 14.01.2022

Вхід для адміністратора