A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Стрийської міської ради Стрийського району Львівської області

Регіональне замовлення 2024

Дата: 02.11.2023 12:07
Кількість переглядів: 43

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» розпочинає формування регіонального замовлення (за кошти обласного бюджету) на підвищення кваліфікації педагогічних працівників області у 2024 році.

У період з 30 жовтня по 25 листопада 2023 року запис на курси підвищення кваліфікації за регіональним замовленням на 2024 рік для всіх педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти буде проводитись з використанням програмно-інформаційного комплексу «Портал підвищення кваліфікації», на якому оприлюднені переліки всіх курсів із зазначенням шифрів, назв, напрямків, форм навчання та кількості годин. Звертаємо увагу, що педагогічні працівники можуть обрати за регіональним замовленням один курс за рік із певною кількістю годин за роками атестації.

Рекомендуємо провести розгляд і затвердження пропозицій педагогічних працівників у закладах освіти до 20 листопада (від одного педагогічного працівника лише одна пропозиція відповідно до затвердженої схеми запису на курси).

Після 25 листопада на адреси органів управління освітою будуть скеровані результати вибору курсів як в цілому по громаді, так і в розрізі освітніх закладів. В даних списках будуть недоступні до зміни результати вибору, але будуть запропоновані до вибору наступні колонки: форма навчання, місце навчання. Після уточнення даних списків органи управління освітою чи освітні заклади повертають їх в Інститут, а дані списків є підставою для укладення угод про підвищення кваліфікації.

У 2024 році Інститут не матиме змоги забезпечувати слухачів курсів проживанням у гуртожитку. Водночас можливе проведення курсів на місцях за умови комплектування навчальних груп.

Враховуючи дію воєнного стану на території України та інші форс-мажорні обставини форму навчання окремих груп може бути змінено, про що слухачів буде завчасно попереджено.


« повернутися

Вхід для адміністратора