A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Стрийської міської ради Стрийського району Львівської області

Стартує новий навчальний рік

Дата: 25.08.2022 12:04
Кількість переглядів: 29

25 серпня на базі Стрийського ліцею №7 відбулися засідання професійних спільнот вчителів початкових класів закладів освіти Стрийської громади з метою забезпечення професійного розвитку педагогічних працівників, популяризації кращого досвіду, визначення перспективних напрямків діяльності професійних спільнот в умовах впровадження нових Державних стандартів освіти у 2022-2023 навчальному році та підведення підсумків діяльності у 2021-2022 н.р.

На засіданні було прозвітовано про проведену роботу, методичну підтримку, дано оцінку діяльності за попередній навчальний рік.

Освітянам були представлені голови професійних спільнот, які будуть працювати з вчителями 1-их, 2-их, 3-іх та 4-их класів, які ділитимуться досвідом власної педагогічної майстерності, а також досвідом від проходження сертифікації.

У 2022-2023 н.р. педагоги будуть працювати у творчих майстернях, які організували вчителі-методисти для обміну досвідом з впровадження НУШ, самооцінювання і взаємооцінювання педагога та школяра.

Серед важливих питань стало обговорення інструктивно-методичних рекомендацій щодо організації освітнього процесу та викладання навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти у 2022-2023 н.р., а також запровадження електронних журналів та електронних щоденників, проходження атестації вчителями початківцями, як організувати навчання в умовах воєнного стану.

На закінчення зустрічі вчителі обговорили форми організації освітнього процесу, які доцільно обрати для цього навчального року.



« повернутися

Вхід для адміністратора